Blog

Waarom een stromer fiets kopen?

 

Fietsen met vrienden of familie is altijd erg leuk. Maar om er een onvergetelijke en bevredigende ervaring van te maken, is het belangrijk dat je allemaal bent uitgerust met een zeer goede fiets. De stromer fiets is zonder twijfel de beste fiets voor een fietstocht met collega's of familie. Bovendien zijn er verschillende soorten stromer fietsen en is het een fiets die zijn gebruikers verschillende voordelen biedt.

De connectiviteit van de fiets

De stromer fiets onderscheidt zich van de concurrentie door zijn verschillende kenmerken. Op het eerste gezicht is de gebruiker altijd verbonden met de stromer via zijn mobiele telefoon (smartphone) en de applicatie OMNI Connect. OMNI Connect is niets meer dan het platform van het merk dat gebruikers in staat stelt in contact te blijven met de adviseurs van het bedrijf. Met andere woorden, het is een middel dat door het merk is ingevoerd om de verschillende gebruikers te helpen. Bovendien kan je met OMNI Connect het volledige vermogen van je fiets gebruiken. Hiermee kan je de prestaties van je fiets afstemmen op het vermogen en de acceleratie die je wenst. Het voordeel van OMNI Connect is bovendien dat het je beschermt in geval van poging tot diefstal. Als iemand bijvoorbeeld je fiets probeert te stelen, wordt de "diefstal"-modus van de fiets op afstand geactiveerd. Dit maakt het onmogelijk om te rijden. Ook kan je de exacte positie van je fiets bepalen dankzij een GPS-systeem dat permanent is verbonden met je smartphone. Inderdaad, OMNI Connect is een beveiliging voor je fiets. Hiermee kan je jouw fiets op afstand vergrendelen en ontgrendelen in geval van diefstal. Het stelt je ook in staat de exacte positie van je fiets te kennen. Twee doeltreffende middelen die je beschermen tegen de diefstal van je fiets.

Een goede autonomie

Een stromer fiets garandeert zijn klanten niet alleen optimale veiligheid. In feite bieden ze ook de krachtigste batterijen op de markt. Met andere woorden, batterijen met een zeer lange autonomie. Je hebt dus een batterij van 180 km autonomie, wat beter is om een lange tocht te maken met de fiets.  Bij je aankoop heb je de keuze uit verschillende batterijniveaus. Afhankelijk van je verschillende activiteiten of waar je jouw fiets voor gaat gebruiken als je hem eenmaal hebt gekocht, krijg je advies over welke accu je het beste kan kiezen.

Geef een reactie