Blog

Een hottub in je tuin

De zomer komt er weer bijna aan en dat betekent dat je weer heerlijk de tuin in kunt gaan. Misschien dat je wel weer eens toe bent aan een nieuwe inrichting in je tuin of iets totaal anders. Dan is een hottub een heel goed idee. Lees hier waarom een hottub in je tuin een must is.

Wat is een hottub?

Traditioneel gezien komt de hottub hout uit Scandinavië. Hier gebruikte ze deze om in de koude winterse dagen lekker warm te blijven. In de hottub kun je genieten van verwarmd water waar je elke seizoen in kunt zitten. Vaak zijn de hottubs van hout of van kunststof. Een hottub maak je warm met een kachel op hout bijvoorbeeld. De prijs van een hottub hangt af van verschillende factoren zoals: welk type hottub je kiest, van welk materiaal het is gemaakt, de aansluitingen en bodem van de hottub, de diverse benodigdheden voor de hottub en de opties en accessoires die je kist.

De voordelen van een hottub

Ten eerste is een hottub heel gemakkelijk schoon te maken. Ook staat de hottub mooi in je tuin en geeft het een luxe uitstraling. Wanneer je thuis komt en normaal gaat bankhangen, kun je in plaats daarvan ook heerlijk in je eigen hottub in de tuin, dan kom je pas echt tot rust! Ook is een hottub nog voordeliger dan een jacuzzi. Een jacuzzi kost namelijk veel stroom en een hottub die werkt op een hout gestookte kachel niet. Zelfs in de winter kun je ervan genieten. Hoe kouder het is buiten, hoe meer je kunt genieten van een warm bad in de buitenlucht.

OFYR kopen

Misschien denk je wat is een OFYR? Een OFYR is een kegelvormige vuurschaal, waaruit warmte straalt vanuit het midden naar de buitenzijde. Hiermee kun je op een bijzondere manier koken met heel veel mogelijkheden.  Het is erg functioneel en ziet er ook nog eens mooi uit in je tuin als echte eyecatcher. Ook op de wat koudere zomerse avonden geeft de OFYR warmte. Met een OFYR kun je heerlijk buiten koken en dat met heel veel sfeer. Ze zijn daarnaast ook heel makkelijk in gebruik, ze zijn namelijk heel makkelijk te onderhouden en schoon te houden. Je hebt geen lastige roosters die je hoeft schoon te maken. Je kunt met een spatel de etensresten wegschrapen en daarnaast kun je de bakplaat schoon maken met een vochtige doek, zo is die weer klaar voor gebruik.

 

Geef een reactie