Blog

Beter worden in gamen? Zo pak je dat aan!  

Gamen is vooral onder jongens en mannen een hele populaire hobby als zien we toch ook steeds meer meisjes en vrouwen in deze cultuur. Gamen is eigenlijk voor alle niveaus maar bijna iedere gamer wil graag uitgroeien tot een super gamer. Dat is je goal en daar is waar je het voor doet. Het winnen van games. Maar hoe wordt je eigenlijk een betere gamer? En kan iedereen zo goed worden of is dit slecht voor een aantal gamer weggelegd? In dit blog geven we je graag antwoord op al je brandende vragen over hoe jij een betere gamer wordt.

Oefenen, oefenen en nog meer oefenen

Toen jij begon met fietsen of zwemmen, had je toen ook al meteen de slag te pakken? Waarschijnlijk niet. Om ergens goed in te worden zul je moeten oefenen. Je moet trainen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wel is het zo dat het de ene veel makkelijker en beter afgaat dan de ander maar toch moeten we allemaal oefenen. Wanneer je goed in gamen wilt worden zul je veel vlieguren moeten maken. Je zal dus veel uren moeten gamen en jezelf steeds meer handigheidjes moeten aanleren. Door te oefenen wordt je sneller, scherper en gaat je motoriek flink vooruit. Je motoriek is een heel belangrijk onderdeel in je gamen omdat je veel met je handen moet doen.

Juiste apparatuur

Wanneer je een betere gamer wil worden is oefeningen één ding maar de juiste apparatuur hebben is ook belangrijk. Games vragen namelijk nogal wat van je computer en wanneer een aantal onderdelen in je computer niet voldoen aan de aanbevolen specificatie van je game zal je al snel merken dat je game niet optimaal wordt afgespeeld. Hij zal gaan haperen of je geluid/beeld zal niet optimaal zijn. Allemaal onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat jij je game niet goed kan spelen en wanneer je, je game niet goed kan spelen zal het lastig worden om een goede gamer te worden. De juiste apparatuur zoals een gaming pc is daarom ook heel belangrijk.

Denk aan het grotere geheel

Wanneer je erg fanatiek bent is winnen misschien wel het enige waar je aan denkt. Toch maakt altijd maar winnen je niet perse een betere gamer. Juist van fouten maken kan je leren en daarom is het ook zo belangrijk dat je deze maakt. Ook wordt er tijdens het gamen vaak met andere spelers samengespeeld in een team. Zorg ervoor dat je ook echt samen speelt met deze spelers en leer van wat andere doen. Je hoeft zelf niet het wiel keer op keer opnieuw uit te vinden. Kijk en van de spelers om je heen, hieruit kan je zoveel waardevolle informatie halen die jou uiteindelijk ontzettend gaat helpen bij het gamen. 

Geef een antwoord