Blog

Een Cortina elektrische fiets is er ook voor jou!

Wil je echt lekker fietsen? Maar wil je niet de hoofdprijs betalen voor een elektrische fiets? Dan is een Cortina elektrische fiets echt iets voor jou. Er is een Cortina elektrische fiets in ieder model dat je maar wilt. Wil je een Cortina transportfiets maar dan elektrisch? Dat kan! Wil je een mooie opoefiets maar dan elektrisch? Geen probleem. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende frame-maten en in verschillende kleuren. Kies die kleur en uitvoering die bij jou past en je kunt jarenlang plezier hebben van je nieuwe fiets.

Ga op de Cortina elekrische fiets naar je werk

Natuurlijk ben je een echte bikkel en heb je die trapondersteuning eigenlijk helemaal niet nodig. Maar wat nu als je niet volkomen bezweet wilt aankomen op je werk? Dan is een Cortina elektrische fiets een echte aanrader. Je kunt hier heerlijk op naar je werk fietsen en na het werk weer fijn naar huis. Je hebt geen last van files en opstoppingen. Je bent, in veel gevallen, sneller wanneer je die fiets pakt, zeker op de stukken tot 10 kilometer. Op de Cortina elektrische fiets kun je meenemen wat je maar wilt. Neem je alleen je broodtrommeltje met je lunch mee of een complete gereedschapskist? Je vervoert deze gemakkelijk op de transportfiets-versie.

Steeds meer kinderen gaan op de elektrische fiets naar school

Het is natuurlijk een luxe die de kinderen van nu hebben. Wij, oudjes, moesten gewoon door weer en wind op een fiets zonder versnellingen en met alleen een terugtraprem. De jeugd van tegenwoordig boft maar. Zij moeten nog steeds op de fiets naar school, maar veel ouders kiezen er nu voor om hun kinderen een elektrische fiets te geven. De kinderen zijn dan minder lang onderweg en komen met meer energie aan op school of weer thuis. Zo kunnen ze zich beter concentreren op hun lessen op school en natuurlijk thuis op hun huiswerk.

Kies de fiets die bij je past

De keuze voor een bepaalde fiets is net zo persoonlijk als het aanschaffen van een paar schoenen. Wat de een mooi vindt, vindt de ander niet mooi. Wat de één comfortabel vindt, daar kan een ander net niks mee. Het is dus altijd een goed idee om een proefrit te maken op de fiets die je op het oog hebt. Het is ook mogelijk om online een (elektrische) fiets te kopen, dat is zeker een goede optie als je gaat voor hetzelfde model fiets dat je eerder gehad hebt.

Geef een antwoord