Blog

Op strandvakantie in eigen land!

Het mooie weer is in aantocht en dat betekent maar één ding: strandvakanties! Wij Nederlanders gaan allemaal uiterst graag op zoek naar de zon, maar vanwege de wereldwijde pandemie is dat momenteel natuurlijk even niet mogelijk in het buitenland. Gelukkig hebben wij ook in ons eigen land vaak genoeg een schijnende zon. Daarom is het de aankomende maanden de ultieme uitkomst om gewoon in ons eigen land op vakantie te gaan. Ook in ons land zijn er diverse stranden, parken en restaurants waar we ons zeer goed kunnen gaan vermaken. Een van deze locaties is roompot beach resort!

 

De leukste huisjes

Op dit park dicht bij de kust zijn er diverse huisjes en bungalows waar je met het gezin kan verblijven. Afhankelijk van de hoeveelheid personen die meegaan is er voor iedereen wel iets te vinden. De huisjes liggen in een prachtige omgeving rijk aan natuur en water. Dit zal voor de kids leuk zijn om te spelen en voor volwassenen is het de ideale manier om aan de sleur van het werk te kunnen ontsnappen om zo even te relaxen. Daarnaast hebben alle accommodaties een fijne tuin zodat er ook dicht bij het huisje genoten kan worden van het zomerse weer.

 

Heerlijk eten en drinken

Naast een fijn verblijf op een leuke plek is het eten en drinken uiteraard ook niet onbelangrijk. Of je nou houdt van een goede hamburger of liever ergens in een restaurant uit eten gaat. Het kan allemaal bij het beach resort. Daarnaast is er een bar voor als je in de avond of middag even een borrel wil drinken met elkaar. Ook als je houdt van Italiaans eten ben je hier op de juiste plek. Er is namelijk een pizzeria die verse pizza’s uit de oven maakt. Voor een lekkere lunch kan je terecht bij de bistro waar de lekkerste broodjes en smakelijkste frituur geserveerd worden. 

 

De gezelligste faciliteiten 

Naast het eten en drinken moet er natuurlijk wel wat te doen zijn op het park en in de omgeving. Gelukkig is hier ook in ruime mate voor gezorgd. Zo is er een subtropisch zwembad met glijbaan voor ongekend plezier. Daarnaast kan er gebowld worden op de bowlingbanen en kan je buiten midgetgolfen met het hele gezin of jouw partner. Maar het belangrijkste onderdeel is uiteraard: het strand. Wil je even heerlijk in de zon liggen met de voeten in het zand? Misschien zelfs wel een koud drankje in de ene hand en in de andere hand een goed boek? Vervolgens als het te warm wordt kan je even afkoelen in het water. Dit alles kan bij roompot beach resort!

Geef een reactie