Blog

Zo bereid je je voor op het terras

Na maanden thuiszitten is het dan eindelijk zover. De terrassen mogen weer open! Dit is hét moment waar we massaal op hebben gewacht. De zon schijnt steeds vaker, dus dit roept ons ook om lekker naar buiten te gaan. Maar wat doe je aan op het terras? Na maanden thuis te hebben gezeten in je trainingspak kan het onwennig zijn om je weer leuk aan te kleden. De kans bestaat dat je ook niet echt hebt geshopt de laatste tijd, doordat de winkels dicht waren. In deze blog geven we een paar kledingtips voor op het terras!

Kleed je niet te koud

Het is nog niet heel warm buiten. Wanneer je lekker in het zonnetje zit kan het best warm zijn, maar wanneer de zon zich even achter een paar wolken verschuilt is het meteen fris. Kleed je daarom niet te koud aan. Het kan zijn dat het in de middag nog lekker warm is, maar ‘s avonds koelt het al snel af. Doe dus lekker een lange broek aan met een T-shirt en een leuk jasje er op. Wanneer de zon zich laat zien kan je je jasje even uitdoen, dus op deze manier ben je goed voorbereid. Neem ook een lekkere trui of sweater mee voor als het aan het einde van de dag afkoelt. Let er wel op dat dit goed bij elkaar past. Polo shirts gaan bijvoorbeeld niet zo goed samen met een coltrui er op. 

Schoenen

Het fijne aan een terrasdag is dat je schoenen niet vies zullen worden. Vooral in deze tijd hoef je niet bang te zijn dat je nog op pad gaat of de kroeg in gaat. En ja, dat heeft ook zo zijn voordelen. Dit biedt namelijk de mogelijkheid om je frisse witte sneakers weer een keer aan te doen. We hebben ze allemaal wel, die schoenen waarvan je normaal bang bent om ze vies te maken, waardoor je ze (bijna) nooit draagt. Op het terras kan het wel! Daarnaast staat het ook nog eens heel leuk. Een zomerse terrasdag is de perfecte dag voor witte sneakers!

Daarnaast geven we nog een paar praktische tips. De eerste is misschien niet de leukste, maar vergeet je mondkapje niet. Wanneer er gedronken wordt moet er ook geplast worden. Grote kans dat jouw blaas niet veel gewend meer is. Wanneer je naar binnen loopt bij een horecazaak om te plassen moet je je mondkapje opzetten. Verder zijn voldoende zonnebrand en een zonnebril onmisbaar voor een fijne terrasdag. Hopelijk kan je met behulp van onderstaande tips genieten van de eerste terrasdagen. 
 

Geef een antwoord