Blog

Online medium

Paranormale activiteiten, in de eenvoudigste term, is elke activiteit die in tegenspraak is met de huidige wetenschappelijke kijk op de wereld. Dit is niet beperkt tot spoken, geesten en het paranormale. Het is een term die een reeks paranormale verschijnselen omvat die niet wetenschappelijk bewezen zijn, maar worden door sommigen geloofd worden. Er is het onverklaarde mysterie van vliegende voorwerpen, spookachtige, poltergeest stoornissen en mediums etc. Dat wil zeggen dat er overtuigingen zijn in zaken die de wetenschap nog moet uitleggen. De paranormale activiteit of overtuiging in dingen die wetenschap nog moet testen of weerleggen.

Helderziende

Een helderziende is iemand die speciale paranormale vermogens heeft. Dit betekent dat een helderziende dingen in de wereld kan zien die sommige mensen niet kunnen verklaren, en de meeste mensen niet kunnen zien. Ze hebben misschien helderziende vaardigheden of zijn een helderziende van beroep. Ze gebruiken hun helderziende vaardigheden om in het verleden, of de toekomst te kijken, of zelfs om een aankomende gebeurtenis te voelen. Een helderziende kan schimmen, de toekomst of het verleden zien. Sommige helderziende houden ervan om hun vaardigheden te professionaliseren en ze voor andere doeleinden te gebruiken. Misschien willen ze familieleden of mensen met problematische kwesties helpen. Dus kunnen ze werken als een counselor of gids. Dit type helderziende wordt een helderziende genezer genoemd, en kan ook als online medium ingezet worden.

Andere vormen

Een helderziende of het paranormaal is niet de enige die deze mogelijkheden kan hebben. Iedereen die de mogelijkheid heeft om dingen te zien of te voelen die niet zichtbaar zijn voor het blote oog, heeft dit type vermogen. Het verschil tussen een helderziende en clairaudient (iemand die dingen kan horen die niet door de ogen kan worden gezien of gehoord) is dat een helderziende berichten van het verleden, de huidige of toekomst kan ontvangen. Een clairaudient kan echter niet communiceren met het verleden, alleen met de toekomst. Een clairaudient psycholoog is het volgende type op de kaart. Ze hebben psychische visies uit het verleden, het heden of de toekomst. Clairaudience (of het vermogen om te horen) en clairvoyance (of het vermogen om te zien) vaak door elkaar worden gebruikt. Het woord Clairaudience kan duidelijk zien of duidelijk horen. Een clairaudient heeft een verhoogd bewustzijn van zowel het zicht als horen. Sommige mensen zijn van mening dat een soort paranormale activiteit op elk moment in hun leven aan de hand is en dat ze dit ook kunnen voelen in hun omgeving.

Geef een reactie